Call Of Duty Mobile shton hartën e re të 1v1 Duel këtë javë
Zhvilluesi Infinity Ward ka njoftuar se përveç një mori shtesash që do të vijnë në Modern Warfare dhe Warzone, studiot do të shtojnë një hartë të re në Call of Duty Mobile më vonë këtë javë. Kjo hartë e re…