Tag: sale

Zbulohet datat për ulje të mëdha në Steam
Është periudha ku platforma Steam nis dhe bën uljet e saj të cilat vërtet nuk zgjasin shumë, sjellin ulje goxha të mëdha dhe të mira. Dhe së fundmi datat për këto ulje janë zbuluar. Sipas një dokumenti të publikuar nga…
Sot fillojnë uljet e dimrit në Steam
Koha për të zgjeruar galerinë e lojërave në PC. Steam Winter Sale 2019 fillon sot. Valve e konfirmoi datën për këtë pak ditë më parë, si njoftim në Steam Awards që u mbajtën këtë vit. Një orar fiks ende nuk…