Tag: Sakura

Naruto Cosplay kthehet pas në fillimet e Sakura
Që nga fillimi i Narutos kanë kaluar shumë kohë, me Team 7 duke marrë role shumë të ndryshme brenda fshatit Hidden Leafs gjatë serisë së vazhdueshme të Boruto: Naruto Next Generations. Me Naruton duke u bërë Hokage i Shtatë dhe…