Tag: saiyan

Dragon Ball Super dëshmon se Vegeta ka ndryshuar
SPOILER ALERT Që nga prezantimi i tij në mangën origjinale të Dragon Ball, Saiyan Prince Vegeta e ka dëshmuar veten si një luftëtar të fortë dhe të aftë, duke treguar gjithashtu pamëshirshmërinë dhe egërsinë e tij. Ndërsa historia përparonte dhe…
Dragon Ball hedh dyshim mbi të kaluarën e Gokut me një zbulim të madh të Bardock
Manga spoiler Dragon Ball Super është rikthyer në të këtë muaj me një tjetër update. Pas shpërndarjes së një update të madh të filmit në New York Comic Con, manga filloi të punojë këtë javë me publikimin e një kapitulli…
Ja se si do të dukej Goku si gjysh në Dragon Ball Super
Dragon Ball ka si personazh kryesor Gokun. Saiyan është bërë një nga ikonat më të mëdhenj në anime, dhe fansat vazhdojnë të shtohen çdo ditë. Sigurisht, miliona njerëz janë të etur për të parë se ku e çojnë aventurat e…
Gjyshja bën një super imitim të Gokut
Kur bëhet fjalë për Dragon Ball, ekskluziviteti ka mirëpritur të gjitha llojet e talenteve në listën e saj. Sigurisht, ka vetëm disa të veçantë që i kanë dhënë zë Gokut. Dhe tani, një gjyshe e dashur po bëhet virale pasi…
Krijuesi i Dragon Ball shpjegon se si Saiyan plaken
Gjatë viteve të fundit Dragon Ball ka fituar një popullaritet tepër të madh duke u zgjeruar pothuajse kudo në botë. Me rritjen e madhe të popullatës janë rritur edhe pyetjet rreth kësaj anime dhe një ndër to është se si…