fbpx

Tag: Saitama Pajamas Bundle

Si të merrni Saitama Pajamas Bundle dhe I’m Saitama! emote në Free Fire
Zhvilluesit e Free Fire shtojnë rregullisht cosmetics në lojë. Këto items i mundësojnë përdoruesit me një mundësi për të personalizuar aspektet vizuale deri në një pikë të caktuar. Së fundmi Garena njoftoi një bashkëpunim me One Punch Man, një seri…