fbpx
Rikthehet Safeguard mode në Call of Duty Black Ops 4
Activision ka shtuar një mode të re në Call of Duty: Black Ops 4: Safeguard mode. Kjo e fundit vjen mjaft e ngjashme me Payload modes të Overwatch dhe Team Fortress 2, pra do kërkojë bashkëpunimin mes lojëtarëve për të arritur…