Tag: SafeGaming

Si të aktivizoni Enhanced Safe Browsing në Google Chrome | GUIDE
Shqetësimet për privatësinë dhe sigurinë në internet janë rritur në mënyrë eksponenciale gjatë viteve të fundit, dhe kompanitë janë shqetësuar gjithnjë e më shumë me ofrimin e veçorive dhe shërbimeve që sigurojnë privatësinë në internet. Shumica e browser-ave vijnë me…