Ndryshime të mëdha vijnë në Y5S3 dhe S4 në Rainbow Six Siege
Ndryshime të reja dhe tepër të mëdha do të vijnë në Rainbow Six Siege Sezoni i parë dhe i dytë sollën secili nga 2 operatorë të rinj por kjo do të jetë ndryshe për sezonet në vazhdim do të jetë…