Tag: S20

120Hz i Galaxy S20 harxhon baterinë në mënyrë të konsiderueshme
120Hz në ekranin e celularit pa marrë parasysh sa e bukur është kur e mendon, po aq "e rëndë" është në bateri. AnandTech vendosi të studiojë se në çfarë mase e ngarkonte baterinë veçoria dhe rezultatet ishin shumë interesante. Samsung…
Shitjet e Samsung Galaxy S20 janë më të ulëta se të Galaxy S10
Nuk ka qenë një vit i shkëlqyeshëm për Samsung deri më tani. Përkundër dizajnit të ri, përmirësimet e kameras dhe internals të fuqishëm, shitjet e Galaxy S20 ende nuk po arrijnë të gjenerojnë një vrull të rëndësishëm në treg. Një…