Tag: S20 Ultra

Shitjet e Samsung Galaxy S20 janë më të ulëta se të Galaxy S10
Nuk ka qenë një vit i shkëlqyeshëm për Samsung deri më tani. Përkundër dizajnit të ri, përmirësimet e kameras dhe internals të fuqishëm, shitjet e Galaxy S20 ende nuk po arrijnë të gjenerojnë një vrull të rëndësishëm në treg. Një…
Galaxy S20 zbulon një udhë të re për fotografinë me sensorë të rezolucionit të lartë dhe teknologjinë Space Zoom
Nëse jeni në ndriçim të dobët ose subjekti juaj është shumë larg, ndonjëherë fotografia perfekte thjesht nuk është e mundur pa pajisjet e duhura. Për ta zgjidhur këtë, kamera e Galaxy S20 kombinon lehtësisht një sistem harduerësh të kamerës së…