Tag: s1mple csgo

s1mple mund të tërhiqet nga CS:GO
Duke çuar deri në Finalet e BLAST Premier 2022 në Lisbonë, ylli i Natus Vincere CS:GO s1mple u ul me HLTV dhe zbuloi se mund të bënte një pushim nga karriera e tij kompetitive për t'u kujdesur për disa çështje…