Tag: s10

Shitjet e Samsung Galaxy S20 janë më të ulëta se të Galaxy S10
Nuk ka qenë një vit i shkëlqyeshëm për Samsung deri më tani. Përkundër dizajnit të ri, përmirësimet e kameras dhe internals të fuqishëm, shitjet e Galaxy S20 ende nuk po arrijnë të gjenerojnë një vrull të rëndësishëm në treg. Një…
Smartphone-t Samsung Galaxy të lëvduar si më të mirët e vitit
Në një përmbledhje të vitit që lamë pas, mund të thuhet padyshim se 2019 ishte viti i gjigandit të telekomunikacionit, Samsung Electronics. Smartphone-t Galaxy u lavdëruan si pajisjet më të mira të vitit nga mediat dhe agjensi të ndryshme të…
Interneti 5G arrin shpejtësi download 1.6 Gbps në Galaxy Note 10
Megjithatë bateria shkarkohet shumë shpejt Gjigandi korean i teknologjisë Samsung është i pari prej prodhuesëve të smartphone në botë që ka implementuar mundësinë për të përdorur rrjetin 5G në smartphone-t e tyre flagship. Versione specifike të Samsung Galaxy S10 dhe…
Samsung Galaxy S10 do të lançohet zyrtarisht në 20 shkurt
Do të lançohen 3 versione të flagship-it, si dhe një model tërësisht funksional i një telefoni i cili mund të paloset. Pas shumë muajve pritje, zërave dhe prototipeve, Samsung njofton se data e lançimit të Samsung Galaxy S10 do të jetë…