Njoftohen detajet e reja të gameplay për Atelier Ryza 2
Koei Tecmo Europe dhe zhvilluesi Gust Studios kanë ndarë më shumë detaje mbi Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy, e cila është ende rrugës për të dalë më 29 Janar në Europë. Së pari, janë shpërndarë detaje…