Tag: Ryu Ga Gotoku Studio

Lost Judgment Review
A është e justifikuar hakmarrja ndonjëherë? A mundet një person të marrë drejtësinë në duart e veta dhe të bëj zgjedhjet apo duhet t'i lihet gjithmonë një sistemi gjyqësor i cili ka shumë të meta në të që mund të…