Tag: rustler

Rustler: Një lojë mesjetare e stilit GTA që po bën namin në Steam
Nga JutsuGames, Rustler është një lojë aksion-aventurë e vendosur në periudhën mesjetare, por që ka marrë elementë nga disa prej lojërave më ikonike që kemi parë ndonjëherë në industri si: Grand Theft Auto 2 dhe Kingdom Come: Deliverance. Hustler ndjek…