Rust duket super në këtë remaster të Modern Warfare 2 të krijuar nga fansat
Kush është për 1v1 në Rust? Mos harroni se kur Modern Warfare 2 Remastered erdhi më herët këtë vit dhe nuk përfshinte multiplayer? Një grup fansash nuk ishin shumë të lumtur për këtë, kështu që ata po e ribëjnë vetë.…
CoD: Mobile hedh shenja drejt hartës së re që mund të vijë në lojë
Call of Duty: Mobile së shpejti mund të marrë një hartë të re. Në një postim në Twitternga Activision, një fotografi e një harte të re u postua, dhe duket e ngjashme me Rust Rustfare të Modern Warfare 2. Fotografia…