Call of Duty: Modern Warfare nevrikos rusët që e quajnë propagandë
Review-t negative po shtohen duke protestuar mënyrën se si Modern Warfare trajton Rusinë dhe luftën civile në Siri Call of Duty: Modern Warfare zhvillohet në një shtet fiktiv në Lindjen e Mesme, por padyshim që merr elemente nga lufta civile…
KFC do të zhvillojë një tournament në CS:GO ku mund të merrni pjesë dhe ju
Merrni pjesë për një mundësi për të shkuar në Berlin Major 2019! Këtë vit, me anë të projektit ndërkombëtar KFC Battle, KFC do të zhytet në botën kompetitive të CS:GO dhe Dota 2 me një tournament esport-i për këto dy…