Chris Tucker dhe Jackie Chan hedhin shenja drejt Rush Hour 4
Filmi i 4 është duke ardhur. Yjet e Rush Hour, Jackie Chan dhe Chris Tucker kanë hedhur shenja drejt një tjetër filmi të Rush Hour. Tucker postoi një foto në instagram ku të dy aktorët janë duke ngritur katër gishta.…