Tag: runic power mode

5 këshilla për të fituar ndeshje në Runic Power mode të PUBG Mobile
PUBG Mobile së fundmi ka sjellë Runic Power update 1.2 dhe fansat po e pëlqejnë jashtëzakonisht këtë stil gameplay që ai sjell. Ky update ka sjellë një event të ri të quajtur Runic Power event mode. Ky mode mund të…