Tag: runeterra

Riot dhe Netflix zbulojnë një trailer të ri për Arcane
Pas teaser trailer të tyre para disa kohësh, Riot Games dhe Netflix më në fund ka nxjerrë një trailer të ri për një nga TV Show e tyre më të pritur të quajtur Arcane. Arcane pritet që të përfshijë histori…
Gjithçka dimë rreth Ruined King: A League of Legends Story
Këtu keni çdo gjë që dimë rreth lojës së ardhshme turn-based RPG rreth League of Legends Fansat e League of Legends u entuziazmuan kur zbuluan se një prej shumë lojërave rreth Runeterra, botës së League of Legends, do të lançohej…
Riot zbulon një League of Legends MMO me emrin e koduar “Project F”
Qëllimi i këtij projekti është t'i japë lojtarëve mundësi të eksplorojnë botën e Runeterra në një stil të ngjashëm me Diablo Riot Games e nisi livestream-in për 10-vjetorin me një lajm shumë të madh. Pas 10 vitesh të mbushura me…