Tag: runescape

Runescape lançohet në mobile me shumë cosmetics falas
Rreth 20 vjet pasi doli për herë të parë, RuneScape është i disponueshëm në celular për Android dhe iOS. Një lojë fantastike, multiplayer online është zhvilluar dhe botuar nga Jagex, dhe u lançua për herë të parë në vitin 2001.…
RuneScape do të vijë në Steam
Loja do të jetë këtu më 14 Tetor Lançuar për herë të parë si një lojë browser-i në 2001, RuneScape ishte MMO-ja e parë që shumë njerëz luajtën. Ishte përvoja e tyre e parë me gameplay-in nga lojtarët e nivelit…
2019 ishte viti më i suksesshëm ndonjëherë për RuneScape
MMORPG e Jagex mbetet e suksesshme edhe pas 2 dekadash RuneScape ka ekzistuar në forma të ndryshme gjatë 2 dekadave të fundit dhe duket se loja ende po vazhdon të jetë e suksesshme, duke thyer rekorde gjatë 2019. Shumica e…
Runescape Mobile është lançuar në early access
Rikthejuni kujtimeve në smartphone-in tuaj Jagex zbuloi se Runescape Mobile më në fund ka ardhur në mobile në early access. Loja MMORPG e cila ka brenda saj me versionin për desktop, mund të shkarkohet tani në Google Play Store. Megjithatë,…