Tag: rumors

Remasters të tjerë mund të vijnë për Call of Duty
Një insider ka deklaruar se më shumë remaster të Call of Duty janë duke u zhvilluar. Në kohën e remasterëve, është paksa e habitshme që nuk ka pasur më shumë rimaster të Call of Duty. Activision ka investuar për ekskluzivitetin…
Kur do të luhet ndeshja midis Mike Tyson & Logan Paul
Mike Tyson njoftoi se do të rikthehet në ring në vitin 2022 dhe mund të përballet me askush tjetër përveç Logan Paul. Tyson është një nga boksierët më të famshëm në botë. Me kalimin e viteve, ai ka krijuar pak…
Ninja mohon thashethemet ndaj tij për varësinë nga droga
Tyler ‘Ninja’ Blevins ka mohuar pretendimet se ka një varësi të furishme nga droga, disa muaj pasi një imazh i yllit të Twitch që dukej “shumë nën peshë” u përhap në internet si zjarr i furishëm dhe ndezi thashethemet. Interneti…
Raportohet se Watch Dogs 3 do të zhvillohet në Londër
Zërat po konfirmohet dalëngadalë Sa vjen e bëhet më e qartë se titulli i tretë në serinë Watch Dogs do t'a cojë serinë e fokusuar në hacking në Londër. Zërat fillimisht filluan në 4Chan dhe duket se ato janë të…