Update i Red Dead Online shton Ruddy Moose dhe shpërblime falas
Red Dead Online sapo dha detaje së fundmi për një tjetër Legendary Animal, një mundësi tjetër për të marrë më shumë shpërblime se zakonisht dhe disa artikuj falas për njerëzit që kanë kohë të thjesht të futen dhe të luajnë…