Një lojtar i Dota 2 ka krijuar një listë të madhe me bugs të Rubick
Rubick është argëtues për fansat dhe acarues për zhvilluesit e Valve Rubick është një prej kampionëve më të vështirë, por dhe më argëtues në Dota 2. Megjithatë, për zhvilluesit ai është një tmerr pasi krijon bug pas bug-u pas bug-u.…