Sfida Rubber Ducky e Fortnite është shumë e vështirë, ndaj Epic ka ndërhyrë për ta ndrequr
Epic Games shpeshherë ju jep si sfidë lojtarëve të Fortnite të kërkojnë objekte në zona të caktuara dhe një nga pikat e 14 Days of Summer është pikërisht gjetje e një rosaku të vogël gome. Nëse ata e gjejnë atë…