Tag: rtx on

Kartat grafike Nvidia RTX 4090 Ti mund të lançohen me 46GB VRAM
Kartat grafike Nvidia RTX 4090 Ti mund të jenë rrugës dhe mund të marrin më shumë fuqi sesa produktet e tjera të serisë RTX 4000. Sipas informacionit të Kopite7Kimi, ekipi i gjelbër po shqyrton një variant të ri të RTX…
Nvidia lançon kartat grafike RTX 3090 Ti
Pas një vonese prej disa muajsh, Nvidia më në fund ka lançuar RTX 3090 Ti. I përshkruar nga krijuesit e tij si "një monster of GPU", ne mund ta vërtetojmë këtë pasi kemi parë se çfarë prodhuesit e palëve të…
Shanset për të kapur një RTX 3050 janë më të larta
Lajmet e Nvidia ndihen si një rekord i thyer në këtë fazë, pasi mungesa e stokut është ende një problem në vitin 2022. Si rezultat, produktet e reja si RTX 3080 12 GB vijnë me një çmim shqetësues dhe ripunimi…