NVIDIA RTX Broadcast Engine do t’i ndryshojë përgjithmonë livestream-et tuaja
Po sikur të mund të bënitLivestream ose të regjistronit me kamerën që tashmë e keni dhe të keni një efekt të plotë greenscreen pa patur nevojën e një ekrani real jeshil? Kjo është një nga risitë që NVIDIA ka në…