Nvidia zbulon GeForce RTX 3060 me një çmim tepër të lirë
Nvidia po zgjeron serinë e RTX 30 duke zbuluar së fundmi RTX 3060 Së fundmi Nvidia ka publikuar shumë gjëra të reja dhe një ndër to është edhe karta grafike më e fundit e cila quhet RTX 3060. Me ketë…