5 lojtarët më të mirë të Road To The Final që duhet të luani
Që FIFA 21 ka shtuar Road To The Final Cards kjo nuk është gjë e re pasi tashmë EA Sports ka shtuar dy skuadra të tilla, me një prej tyre që përfshin madje dhe lojtarë të Europa League; por nga…
EA Sports shton karta UCL RTTF në FIFA 21 Ultimate Team
Lojtarët e RTTF do të marrin një update sa herë që ekipi i tyre përparon në UEFA Champions League EA Sports prezantoi grupin e parë të UEFA Champions League (UCL) Road to the Final (RTTF) për FIFA 21 Ultimate Team.…