Tag: RTS

Tashmë mund të gjeni War Wind falas
Nëse jeni në kërkim të një loje të zhanrit RTS (Real-Time Strategy) në të cilën ju kërkoni që të përdorni strategjitë ose planet tuaja, atëherë War Wind është zgjidhja e duhur për ju. War Wind iu vendos në një botë…
Taste of Power Review – Koncept i mirë, por ende larg perfektes
Taste of Power është një lojë Real-Time Strategy e vendosur në një univers me një histori alternative, e cila në pamje të parë është shumë e ngjashme me Age of Empires. Lojtarët kanë mundësi të zgjedhin një prej tre mbretërive…
Taste of Power është një eksperiencë sfiduese RTS
Taste of Power është një lojë që sfidon aftësitë tuaja strategjike. A do t'ja arrini të merrni vendimet e duhura në një kohë të limituar? Provoni veten duke luftuar ndaj AI brutal! Taste of Power është një lojë real-time strategy…
Warcraft 3: Reforged nuk pritet aspak mirë nga lojtarët
Loja është shumë larg asaj çka ishte premtuar Warcraft 3: Reforged u lançua në 28 janar 2020 dhe fansat nuk janë aspak të lumtur. Madje, ajo është tashmë loja me vlerësimin më të keq nga përdoruesit në Metacritic. Tashmë që…
Conan Unconquered është një kthesë intensive në zhanrën RTS
Real-time-strategy është një nga zhanrat më të respektuara dhe njëkohësisht më pak të rrahura në PC. Duket deri diku si diçka që vetëm gamer-at më të përkushtuar mund t'ja ndjekin ritmin dhe mund të vijë si intimiduese në fillim, pasi…