Tag: royale pass

Patch 1.3 i PUBG Mobile sjell hartën Karakin dhe sniper rifle
Patch-i i parashikuar i PUBG Mobile 1.3.0 do të vijë javën e ardhshme! Ai do të sjelli një modalitet, automjet dhe armë të re në lojë, si dhe harta Karakin mund të mbërrijë gjithashtu në patch-in e ardhshëm. PUBG Mobile në…
Royale Pass e PUBG Mobile Season 13 është live tashmë
Toy Playground mund të luhet tani me Royale Pass në Android dhe iOS Sezoni 13 Royale Pass i PUBG Mobile është lançuar në Android dhe iOS. Season 13 shton tematikën “Toy Playground” dhe një mori artikujsh që mund të bëhen…
Season 10 i PUBG Mobile do të fillojë në 9 nëntor
Season 10 i PUBG Mobile është njoftuar zyrtarisht në Twitter. Kemi lajme të mira! PUBG Mobile i është drejtuar Twitter dhe ka njoftuar se Season 10 do të vijë në datë 9 nëntor. Në postim gjithashtu u zbulua se Royale…
Ja kur do të fillojë Season 9 i PUBG Mobile
Bashkë me të do të vijë edhe royale pass i Season 9 Sezoni i nëntë i fenomenit PUBG Mobile do të vijë në 13 shtator dhe do të sjellë bashkë me të update 0.14.5 dhe një royale pass të ri.…
Armë, Evente dhe Sezon i ri në update-in e PUBG Mobile
Royale Pass i Sezonit të 8 do të jetë i disponueshëm së shpejti. Pasi qëndroi në beta për rreth një javë , update-i 0.13.5 i PUBG Mobile u lançua sot globalisht. Ky update solli të shumëpriturin Royale Pass të Sezonit…