Tag: royale bomber

Skins më të rralla në Fortnite
Disa skins të Fortnite janë më të rralla se të tjerat, dhe lojtarët bëjnë më të mirën e tyre gjatë lojës që shumë lojtarë të tjerë royale battle të ndihen hyped dhe pak xheloz. Ndërsa muajt e fundit kanë parë…