Tag: royal rumble ’21

WWE SuperCard Royal Rumble ’21 prezanton nivelin e ri të kartave, bonuset e më shumë
2K Games lëshoi ​​një njoftim të ri për shtyp duke konfirmuar se WWE SuperCard do të merrte një update Royal Rumble 2021 që prezanton nivele të reja kartash, boosts, shpërblime dhe më shumë. Niveli i kartave Royal Rumble '21 në…