Tag: rouge legacy

Epic Games sjell falas këtë javë dy lojëra që nuk duhet t’i humbisni
Si çdo të enjte, Epic Games sjell falas këtë herë 2 lojëra për lojtarët e saj. Dhe kësaj here sjellë një lojë të mbushur me mistere dhe një lojë indie goxha “troll”. Loja e parë falas për sot është Rogue…