Tag: rotoscoped

Loja klasike Flashback është falas
Sa i mirë është Flashback? Aq i mirë saqë disa vjet më parë ne pyetëm literalisht se si mund të kishte qenë kaq i mire që në 1992, viti kur u publikua fillimisht epika fantastiko-shkencore nga zhvilluesi francez Delphine. Dhe…