A është Rosie/Loba legjenda e ardhshme e Apex Legends?
Sezoni i 4 i Apex Legends është në mesin e tij dhe Rosie, ose ndryshe Loba ende nuk është shfaqur në lojë. Kemi grumbulluar më poshtë të gjitha të dhënat, teasers dhe leaks se kush mund të jetë legjenda e…
Aftësite e personazheve leaked të Apex Legends ndryshojnë pas update-it të fundit
Një data miner i Apex Legends ka zbuluar një shumëllojshmëri update-esh për Legends të bëra më parë leak, në kodin e patchit 3.1 të lojës. Teksa Respawn Entertainment sjell më shumë updates për lojën e saj battle royale, më shumë…