SCUF po ndihmon Ronaldinho të fillojë një skuadër esports
Ai është një nga futbollistët më ikonikë dhe të njohur që kanë jetuar ndonjëherë dhe tani, legjenda e futbollit Ronaldinho dëshiron të bëjë hyrjen e tij në skenën e esports. Ish ikona braziliane është bërë ambasador i brandit për SCUF…
PES 2020 tashmë quhet eFootball PES 2020 dhe ka në të Messi-n
Rivali i FIFA 20 ndryshon emrin dhe sjell ndryshime në Master League Në konferencën e tyre në E3 2019, Konami prezantoi PES 2020, e cila do të vijë në PS4, Xbox One dhe PC në 10 shtator. Më poshtë mund…