Tag: roma

Roma nuk do të jetë në FIFA 21 pasi nënshkruan me Konami për PES
Skuadra italiane do të paraqitet vetëm në lojën e Konami për vitin e ardhshëm, e parashikohet për vitet në vazhdim, dhe nuk do të përfaqësohet në ekskluzivitetin rival, FIFA 21 Klubi i Seria A, Roma, ka njoftuar një marrëveshje ekskluzive…