Loja roller derby e Ubisoft ka një alpha falas
Siç edhe ishte parashikuar, Ubisoft nxorri një trailer për Roller Champions në konferencën e E3. Në pamje të parë duket këndshëm, një lojë argëtuese dhe interesante për tu parë, por gjithmonë është mirë ti provosh gjërat. Mbi të gjitha kur…
Ubisoft mund të njoftojë një lojë Roller Derby në stilin e Rocket League gjatë E3
Bëni gati patinat Ubisoft mendohet se do të tregojë një lojë multiplayer në sportin e roller derby këtë vit në E3. Loja do të quhet Roller Champions dhe disa detaje kanë bërë leak, si video, imazhe dhe kopertina. Loja do…