Leak: Rockstar po punon me një Remake të Red Dead Redemption
Loja mendohet të vijë brenda dhjetorit të 2020s dhe janarit të 2021. Red Dead Redemption 2 ishte një sukses masiv kur u lançua në tetor të vitit të shkuar. Ishte pikërisht kjo ajo që i bëri fansat të mendonin se…