Tag: Rogue one

Dalin traileri dhe data e debutimit të Star Wars: Andor
Star Wars: Andor tani ka publikuar trailerin e parë të plotë, dhe kjo nuk është e gjitha. Përveçse na jep një pamje krejt të re në serial, tani dimë edhe pak më shumë për planet e publikimit të shfaqjes. Fillimisht,…