Tag: rogue legacy

Epic Games sjell falas këtë javë dy lojëra që nuk duhet t’i humbisni
Si çdo të enjte, Epic Games sjell falas këtë herë 2 lojëra për lojtarët e saj. Dhe kësaj here sjellë një lojë të mbushur me mistere dhe një lojë indie goxha “troll”. Loja e parë falas për sot është Rogue…
Javën e ardhshme Epic do të japë falas Rogue Legacy
Një javë tjetër sapo ka përfunduar, që do të thotë se është koha për të parë se cila do të jetë loja tjetër falas për PC në Epic Games Store. Këtë javë, ju mund të merrni falas Total War: Warhammer,…