Free2Play | Hi-Rez zbulon gameplay-n e Rogue Company dhe Valorant vjen në closed beta
Këtë javë, Hi-Rez Studios publikun trailer-in e gameplay të Rogue Company, ndërkohë që Riot Games njoftoi datën e nisjes së closed beta të Valorant. Lojërat: Valorant - 0:14 CS:GO - 0:56 League of Legends - 1:32 Call of Duty: Warzone…