Rockstar Launcher ofron $100 lojëra falas + DLC me Red Dead Redemption 2
Më në fund Red Dead Redemption do të vijë në PC dhe sado që në dhjetor loja do të gjendet në raftet e Steam, Rockstar do e sjellë edhe në dyqane të tjera dhe në launcherin e tij një muaj…
Red Dead Redemption 2 do të vijë në PC këtë nëntor
Versioni i shumëpritur i PC për lojën më në fund u zyrtarizua nga Rockstar Games Red Dead Remeption 2 do të vijë në Windows PC në 5 nëntor. Rockstar Games zbuloi se versioni për PC i lojës së saj western…