Tag: rockstar games launcher

Raportimet e fundit sjellin lajme të këqija për GTA 6
Rockstar Games ka disa tituj hit nën brezin e saj, por asgjë nuk krahasohet me ekskluzivitetin Grand Theft Auto. Fansat e lojës tani presin GTA 6, por një leak sugjeron se data e lëshimit të lojës është shumë larg. Rockstar…
Rockstar Games konfirmon GTA trilogy remaster
GTA Trilogy Remaster e përfolur gjatë duket se është konfirmuar nga vetë Rockstar Games pasi GTA 3, Vice City dhe San Andreas u shfaqën në platformën zyrtare të PC të kompanisë me logot e reja për tu nisur. GTA Trilogy…
Rockstar lançon një patch për Red Dead Redemption 2, por nuk punon
Lançimi i Red Dead Redemption 2 në PC ka qënë shumë problematik Red Dead Redemption 2 erdhi në PC ditën e djeshme, por lojtarët kanë hasur në disa probleme me lojën. RDR2 ka pasur crash të shumëta, të cilat kanë…