Tag: Rocksmith

Rocksmith+ do t’ju mësojë kitarë, dhe një beta PC fillon sot
A ju kujtohet Rocksmith? Loja e kitarës së Ubisoft filloi në një botë pas Guitar Hero për të ndihmuar se si të luani në instrument të vërtetë dhe tani ne po marrim një ndjekje në formën e Rocksmith +, i…