fbpx

Tag: rocket leauge

Rocket League Season 3 prezanton crossover me NASCAR dhe Formula 1
Psyonix ka publikuar datën e fillimit të Rocket League Season 3, duke u thënë lojtarëve që të bëjnë gati motorët e tyre për 7 Prill Pas sezonit të dytë të zgjatur, Season 3 po fillon me një crossover të dyfishtë…