Ky glitch në Warzone i detyron lojtarët të dëgjojnë rock pafund
Lojtarët e Warzone janë duke u kënaqur me muzikën e re të lojës, teksa i japin makinës në fushat e ngrira të Verdansk. Gjithsesi, për disa prej tyre këto këngë nuk kanë fund. Opsioni për të luajtur muzikë në automjetet…
Anthem dhe Ozzy Osbourne takohen së bashku në këtë trailer
Trailerat e filmave dhe videolojërave me një kolonë zanore të një kënge popi u shtuan kaq shumë për një periudhë kohore, sa deri diku u bë pak bajatë, por përdorimi i kësaj strategjie këtë rradhë na ka lënë me mbresa…