Batman me Robert Pattinson është shtyrë për në nëntor të 2021
Blockbuster-i i fundit që është dashur të pezullojë planet për shkak të pandemisë së coronavirus është The Batman i Matt Reeves, me Robert Pattinson në rolin e protagonistit. Warner Bros ju desh të shtynte Wonder Woman 1984 nga qershori në…
Shfaqen foto të reja të kostumit të Batmanit të Robert Pattinson
Batman pritet të dalë në kinema në 25 qershor 2021 Fotografitë më të qarta të veshjes së Robert Pattinson u zbuluan sot. Këto foto të reja dhe një video janë marrë si duket gjatë një xhirimi të një vendndodhjeje në…
Zbulohet kostumi i Batman i Robert Pattinson në një kamera test
Takoni Caped Crusader-in tuaj të ri Filmi tjetër në Batman është gati një vit e gjysmë larg, por tani kemi pamjet tona të para të Robert Pattinson si Batman. Të enjten, regjisori dhe bashkë-shkrimtari i Batmanit, Matt Reeves postoi një…
Gjasat janë që Robert Pattinson do të jetë Batmani i ardhshëm
Askush nuk është i kënaqur për këtë lajm... Ajo çfarë kurrë nuk do e prisnim ishte që pasardhësi i Ben Affleck në rolin e Dark Knight të ishte Robert Pattinson. Epo ja që ky është lajmi që e ka bërë…