Vatikani do të ketë serverin e tij të Minecraft
Edhe Kisha do të ketë serverin e saj Kisha Katolike e Vatikanit ka planet e saj për të krijuar një server në Minecraft, duke ftuar lojtarët të vijnë dhe të shprehin veten e tyre në një mjedis më pak toksik…